Over ons

123laaddirect is uw online partner voor laadpalen. Snel, eenvoudig en online.

Ons doel is om de aanschaf en installatie van uw laadpaal zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. In drie eenvoudige stappen kunt u zich bij ons aanmelden. Wij installeren en plaatsen voor u de laadpaal, zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen. Bent u een zakelijke rijder of wilt u laadsessies verrekenen bij u op locatie? Ook dit is mogelijk via 123laaddirect. 123 en direct geregeld.

Wij werken voor u achter de schermen met een snel en deskundig team en van mensen en partners die verstand hebben van energie en laadpalen en weten wat er nodig is voor een betrouwbare laadvoorziening. We zetten de beste technieken in en zorgen dat zoveel mogelijke processen online geregeld zijn. Zo kunnen wij altijd snel handelen. Wilt u zaken met ons doen? Bekijk dan nu direct ons aanbod voor uw locatie(s). Heeft uw nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn het online platform van Nederland voor laadpalen. Van ons kunt u snel antwoord op uw vragen verwachten.

Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Gerenommeerde partners
© 2024 - 123laaddirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid

Design & development: Pixel Creation