Veelgestelde vragen

Ja, u kunt ervoor kiezen om uw bezoekers te laten betalen voor een laadsessie. U dient hiervoor de optie Charge Point Operator (CPO) aan te vinken bij uw aanvraag. Wij werken met een onafhankelijke CPO, waarmee u de tarieven kunt instellen voor bezoekers, maar ook personen of collega's kunt 'whitelisten'.

Door een hoger tarief te vragen aan uw bezoekers kunt u de kosten van de laadpaal terugverdienen. Vraag nu gelijk uw laadpaal aan:

Een Charge Point Operator of CPO is een beheerder van uw laadvoorzieningen en zorgt ervoor dat u probleemloos kunt blijven laden. Met een CPO kunt u tarieven instellen voor uw bezoekers, maar ook personen of collega's kunt 'whitelisten'. Vanuit de CPO ontvangen uw bezoekers een factuur voor de laadsessie. Verder is de CPO 24/7 bereikbaar en uw eerste aanspreekpunt voor zaken als uw laadpas of wanneer u problemen ondervindt met uw laadvoorziening. Bij uw aanvraag op onze website kunt u aangeven of uw wenst gebruik te maken van een CPO via 123laaddirect. 123laaddirect werkt met een onafhankelijke CPO al deze zaken voor u regelt.

U kunt online, makkelijk en snel een betrouwbare laadpaal aanvragen. Wij installeren voor u de laadpaal zonder dat u hiervoor moeite hoeft te doen. 123laadirect werkt alleen met gerenommeerde laadpaalfabrikanten en gecertificeerde installateurs. Verder bent u onafhankelijk van een leverancier en kunt u indien gewenst zelf tarieven instellen en zo uw laadpaal terugverdienen. Benieuwd wat een laadpaal bij 123laaddirect kost? Bekijk via onderstaande button snel onze tarieven.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Load balancing is het slim verdelen van het beschikbare vermogen van één laadpaal. Bij Load balancing verdeelt de laadvoorziening zelf de beschikbare energie over de voertuigen die worden geladen. De lader weet hoeveel vermogen beschikbaar is en hoeveel de voertuigen nodig hebben. De slimme elektronica in de laadpaal verdeelt vervolgens zelf het vermogen op basis van de maximale capaciteit. Hierdoor kunnen elektrische auto’s altijd worden geladen. Zelfs als er maar een beperkte capaciteit beschikbaar is.

Heeft u een grootverbruik aansluiting? Mogelijk kunnen wij naast uw laadvoorzieningen ook voordelig de meetdiensten voor u regelen. Wij zijn een officieel erkend meetbedrijf geregistreerd bij de landelijke netbeheerder TenneT voor elektriciteit en gas waar gebruiksgemak, snelheid en online alles kunnen regelen centraal staat.

Zien wat wij voor u kunnen betekenen? Check dan nu direct online wat onze tarieven zijn voor uw locatie en sluit u aan.

Op onze contactpagina staan diverse opties voor (online) contact

Snel
Online geregeld
Geen gedoe
Betrouwbaar
Gerenommeerde partners
© 2024 - 123laaddirect Disclaimer Voorwaarden Privacybeleid

Design & development: Pixel Creation